Tennis og padel er sportsgrene, som mange elsker at dyrke under åben himmel. Men desværre ligger banerne ofte øde hen i de kolde og våde vintermåneder. Med overdækning af banerne med tagdug, kan vi ændre på det og forlænge sæsonen betydeligt. Forestil dig at spille tennis eller padel året rundt, uanset vejret, med frisk luft og masser af fordele.

Forlæng sæsonen med tagdug
En overdækning af tennis- og padelbaner med tagdug betyder, at du kan spille alle årets dage uden at bekymre dig om regn, sne eller skarp sol. Det minder om at spille indendørs, men du bevarer følelsen af at være udenfor og nyde den friske luft. Tagdugen tillader masser af naturligt lys at trænge igennem, uden at vi bliver blændet af solen. Perfekte lysforhold gør spillet både behageligt og sikkert. Dette fører til færre aflyste arrangementer og en langt bedre udnyttelse af banerne.

Øget tilgængelighed og komfort
Med vores efterhånden meget regnfulde vejr bliver det stadig vigtigere at sikre, at banerne kan bruges året rundt. I sommerhalvåret har tagdugen en kølende effekt, der gør spillet mere behageligt at skærme for den bagende sol. Dette øger ikke kun komforten for spillerne, men også tilgængeligheden for flere brugere, hvilket kan tiltrække nye medlemmer til klubben.

Hurtig opførelse og minimal vedligeholdelse
En af de store fordele ved at vælge en tagdug til overdækning er den hurtige opførsel proces. Inden for kort tid kan banerne være klar til brug, og med en garanti på 15 år på tagdugen sikres en lang levetid uden bekymringer. Desuden kræver tagdugen ingen vedligeholdelse, hvilket betyder mindre arbejde og færre omkostninger for klubben på lang sigt.

Økonomiske fordele

Den økonomiske side af sagen er også værd at overveje. En overdækning kan føre til flere medlemskaber og bedre indtægtsmuligheder gennem flere arrangementer og turneringer, da banerne kan bruges året rundt. Der er også potentiale for at leje banerne ud til virksomheder og skoler, hvilket kan skabe ekstra indtægter.

Konklusion
Overdækning af tennis- og padelbaner med tagdug er en investering, der betaler sig både økonomisk og sportsligt. Det forlænger sæsonen, øger tilgængeligheden og komforten for spillerne og kræver minimal vedligeholdelse. Med de mange finansieringsmuligheder er det en realistisk og attraktiv løsning for klubber, der ønsker at maksimere udnyttelsen af deres faciliteter og tiltrække flere medlemmer.
Tag det næste skridt mod en længere og mere aktiv tennissæson.

Forrige artikelBliv en del af fællesskabet
Tennisavisen.dk
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.