Det er klimavenligt at sætte al information på samme papirløse skærm, og det klarer Michael Andersens AVC-skærm

Hvad sker der, når du kommer for at overvære en tennisturnering?
Først vil du gerne vide, hvilket program der er på de forskellige baner, så du leder efter spilleprogrammet. Dernæst vil du gerne vide, hvornår du skal spille, og derfor vil du have finde ud af, hvor det er. Det totale overblik får du ved at se på AVC’s skærm, som kan være placeret centralt i klubben.
Skulle du være mødt op lidt op ad dagen på anlægget og er nysgerrig for at vide, hvordan kampene tidligere på dagen er gået, er det muligt ved at scanne QR-koden på skærmen. På den måde kommer resultaterne op på din egen device. Klubberne har mulighed for at anskaffe sig skærme via AVC i størrelsen fra 49” helt op til 98”.

De kan integreres med DTFs tournament software og kan dermed køre skiftevis med al den information, arrangørerne ønsker: Program, baneoversigt, resultater eller evt. information om restaurant med tilbud, evt. sponsorsider etc.
Alt sammen noget, som man ellers skulle have brugt papir på at printe ud, som regel i alt for stort antal. Det skulle medarbejdere have printet, sorteret, samlet og bragt ud på plads. Nu klarer en enkelt person ved computeren den sag, og samtidig er det klimavenligt ikke at bruge et væld af ressourcer.

I Hørsholm Rungsted Tennisklub har man stor glæde af AVC-skærmene, hvor klubchef Alexander Rejnhold udtaler:
”Vi har fået tre skærme hængt op, som hænger i entreerne til de to haller og en lidt større i vores caféområde. På skærmene kører der indhold med nogle plakater, vi selv laver, der roterer rundt med igangværende og kommende aktiviteter. Op i toppen kører vi med klokkeslæt, dato og en vejrudsigt. Vi har også en del af skærmen reserveret til vores sponsorer, hvor deres logoer bliver vist på skift. Har vi specielle arrangementer som internationale turneringer eller vores førstehold der spiller hjemmekamp, tilpasser vi indholdet med den relevante sponsor. Alt i alt, er vi fint tilfredse med det.

Rimeligt i pris
– Mange tør slet ikke spørge, hvad det koster, fordi så megen service må være så dyrt, siger Mikael Andersen, – men det er helt forkert.
– Faktisk koster softwaren plus tennismodulet kun 10.000 kr., Løsningen kan derfor hurtigt finansieres af en sponsor eller to. En sponsor, der kan få sit logo vist på skærmen og derfor kan få fint udbytte af sin investering.
– Antallet af skærme kan varieres efter behov, men i almindelighed må jeg sige, at de fleste er overrasket over, hvor billigt det er – og husk igen på besparelserne i såvel papir og printerblæk som i arbejdskraft, minder Andersen om.

Brugbar over alt
Skærmene er naturligvis ikke begrænset til tennisklubber.
De kan benyttes i alle sportsgrene, hvor der er turneringer med aktuel info. Det kunne også være til Padel, hvor det er muligt at få et overblik over, hvilke kampe som er i gang samt se resultater. Udenfor restauranter kan skærmen køre med menukortet afvekslende med dagens tilbud, så man ikke skal anstrenge øjnene med at se på små skrevne bogstaver eller tyde, hvad der står på en sort tavle.
Naturligvis kan man sætte sine illustrationer til power points og andet i forbindelse med foredrag og kurser på skærmvægge.
Skærmvægge er simpelthen et nutidsfænomen, som det betaler sig for dig at være først med på.

Forrige artikelWTA Finals i Shenzhen: Opdatering efter dag 6
Næste artikelStockholm Ladies: Kort “tema-uge” for dansk dækning af Hannah og Sofia
Tennisavisen.dk
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.